Az egészséges életmód felé megtett első lépések története.

A minap elhatároztam, egészségesebben fogok élni.
Este volt már, mire végeztem a munkahelyemen, a zöldség-gyümölcs boltok bezártak már. Találtam egy éjjel-nappal nyitva tartó, friss áruval feltöltött üzletet a lakásom közelében. Vásároltam – többek között – 5 kg gyönyörű narancsot. 

Áruval megpakolva hazaértem, kulcsomat nehezen, de megtaláltam a táskám mélyén. Próbáltam bedugni a kulcsot a zárbetétbe, szokatlanul nehezen sikerült. Fordítottam volna a kulcson, nyitás helyett reccsent egyet, és a kulcs eltörött. Fele a kezemben, másik fele a zárban.
Gyors megoldást kellett keresnem, amit meg is találtam az internetes hirdetések között. Elsőnek a HUN gyorsszolgálat zárszerelő gyors szerviz telefonszámát dobta fel a kereső. Azonnal fogadták a hívásomat, szűk fél óra múlva ott volt a zárszerelő szakember. Szerencsére – a kulcs kezemben lévő darabja segítségével – a zárbetét roncsolása nélkül ki tudta nyitni az ajtómat.
A szerelő kiállította a szükséges papírokat, kifizettem – a körülményekhez képest – egyáltalán nem magas összeget.

Ezek után rávetettem magam a már nagyon áhított gyümölcsre. Kifacsartam a jó sok levet belőlük, ittam egy pohárral, jólesett. Gyors rendrakás a konyhában, a tálcáról a mosogatóba öntjük a narancs rostanyagát. Vizet rá, az majd eltünteti a romokat. Sajnos nem így történt. Elég masszív dugulást okoztam magamnak. Újabb hívás a HUN Gyorsszolgálat felé, ha a zárszerelésben így tudtak segíteni, talán másodszor is szerencsém lesz a duguláselhárítás területén is.

Igen! Duguláselhárító szakembert is tudott küldeni a cég!
Örömömben, amint megérkezett a fiatal, nagyon kulturált szakember, megkérdeztem,megkínálhatom-e egy kávéval. Köszönte, igen elfogadja majd, ha végzett a dugulás elhárításával. Szakszerűen elhárította a dugulást, közben észrevette, hogy a mosogatónál a csap kicsit mozog-lötyög. A megfelelő vízszerelési szerszámot elővarázsolta a szerszámos táskájából és ez a probléma is elintézettnek volt tekinthető.

Hab a tortán: a duguláselhárítást végző kolléga, a számla kiállításakor közölte, 15% kedvezményben részesülök, mert visszatérő ügyfele vagyok a cégnek.

Ajánlani fogom mindenkinek a HUN Gyorsszolgálatot! 🙂

Krausz Adrienn