Nem csak magánemberek kerülnek bajba, szorulnak a segítségünkre. Munkahelyünkön elég sok időt töltünk, ezért fontos, hogy az alapvető komfortérzetünk meglegyen. Ez vonatkozik a hőérzetre,a világítás minőségére, hogy van-e rendesen hideg-meleg víz a mellékhelyiségekben, az ajtókban a zárak megfelelően működjenek.
Sűrűn keresik meg cégünket, a szoláriumok, fodrászatok, edzőtermek, pénzváltó üzletek, lovardák, benzinkutak, dohányboltok tulajdonosai, alkalmazottai.
A dohányboltoknál általában az ajtó zárjai romlanak el, a nagy igénybevétel miatt. Ezek az üzletek nagyrészt késő estig nyitva vannak, így minden esetben tudunk segíteni. Sokszor az a probléma, hogy bezárni nem tudják a nap végén az ajtót. Edzőtermekben az öltözőszekrény kulcsa szokott elveszni, a WC-k, lefolyók is sűrűn eldugulnak az állandó használat miatt.
Az irodai munkahelyeken fontos, hogy a világítás a munkafelületekre irányuljon, lehetőleg ne neoncső legyen,ami a szemet nagyon rontja.

A fűtésszerelő kolléga sokszor megoldja azt a gondot, hogy – fűtési szezonban – úgy tudjon bármit is szerelni a radiátorokon hogy a teljes rendszerből ne kelljen leengedni a vizet. Golyós csap beszerelésével ezt el tudja érni, akkor azt az egy radiátort, ki tudja iktatni a rendszerből.

Többször voltunk egy szépségszalonban, ahol a szolgáltatásukban szerepelt az iszapfürdő-masszás.
A testről leöblített iszap rendszeresen eldugította a lefolyó rendszert. Aztán szakembereink erre is találtak megoldást. Átalakították a lefolyó rendszert, így a továbbiakban nem tudott megülni az iszap a csövekben.

A Szerencsejáték Rt. /SZRT/ irodáiban, központjában játék automata terminálokat szoktunk nyitni.
Az SZRT igazgatóságáról előre egyeztetett időpontban érkezik, különböző vendéglátó helyekre egy hivatalos személy. Az ő jelenlétében pénznyerő játékgépek perselyeit is nyitottuk már sokszor.

Benzinkutakról hívtak már azért, mert a vendég WC kulcsát elvitte, aki utoljára használta, azért, mert az autó lezárt tankolás közben, azért, mert dízeles autóba benzint töltöttek. Ebben az utolsó esetben az autószerelő kolléga tud segíteni a bajba jutotton. A lemerült akkumulátor esetében bikázással tudunk segíteni.

Szerencsére munkaidőben is sok gondot, problémát megoldottunk már.
Ha Ön is bajba kerül, hívja nonstop diszpécserszolgálatunk!

06-80-100-100

Hun Gyorsszolgálat Éjjel nappal hívható ingyenes szám: 06 80 100 100