Decemberben vásároltunk a párommal egy házat, Vác külterületén. Egy régi álmunkat valósítottuk meg ezzel. A háznak és a költözésnek nagyon örültünk, de sajnos sok olyan probléma merült fel a felújítások során, amit a ház megtekintésénél sajnos szabad szemmel nem vehettünk észre.

Először csak arra lettünk figyelmesek, hogy az egyik konnektort használva az elektromos berendezésünk nem működött. A konnektornál fura csattogó-bugó hangot hallottunk, majd azt is megfigyeltük, hogy ha sok fogyasztót használunk egyszerre, azt sajnos nem bírja a rendszer, lecsapja a biztosítékokat.

Egyértelművé vált a számunkra, hogy villanyszerelőhöz kell fordulnunk, és párom édesapja
a HUN Gyorsszolgálatot ajánlotta. Felhívtam őket azonnal időpontot tudtunk egyeztetni egy kedves ügyintézővel, majd ahogy azt korábban le is beszéltük a pontos időpontban meg is érkezett a villanyszerelő hozzánk.

Kértem tőle, ha már így hozta a sors legyen kedves átnézni az egész rendszert, nem szeretném, hogy a házam veszélyes legyen, vagy bármi zárlatot okozzon, esetleg megrázzon bárkit is. A szerelő végig nagyon rendes volt, majd sajnos jelezte, hogy nagyon régiek az elektromos vezetékek a házban, több konnektor és kapcsoló szemmel láthatóan nem megfelelően, szinte tűzveszélyesen van bekötve. Arra tippelt, hogy valaki kevésbé hozzáértő próbálta meg saját kezűleg megoldani a bekötéseket. A legtöbb kapcsolónál, megszakítónál, konnektornál hiányzott a földelés, a biztosíték tábla nagyon régi volt.
Javasolta, hogy érdemes lenne azt is kicserélni és új fi reléket is kellene beépíteni a rendszerbe.

A villanyszerelő 2 nap alatt átkábelezte az egész házunkat úgy, hogy a festés után semmi nyoma nem látszódott annak a falon. Teljes mértékben meg voltunk elégedve a szakember munkájával, akit azután ennek megfelelően később ismételten visszahívtunk, hogy legyen kedves bekötni az új csengőnket, lámpáinkat, és a villanysütőnket is.

A HUN Gyorsszolgálat valóban nagyon gyors, megbízható, remek emberekből álló csapat, nagyon örülök, hogy önökhöz fordulhattam, teljesen megfizethető áron. Nagyon szépen köszönünk mindent, és bátran ajánljuk önöket bárkinek máskor is:

Koller Dávid és Kollerné Hajdú Beatrix