[html ]Cégünk évek óta jelen van a lakossági, lakóközösségi, vállalati gyorsszolgáltatási területen egész Magyarországon.

Tudjuk, hogy a bajban minden perc számít, ezért tevékenységeinket úgy szervezzük, hogy szakembereink a lehető leggyorsabban eljussanak Önhöz és megoldják a problémát. Nálunk nincs hétvége vagy ünnepnap, mert baj bármikor adódhat. Ezért az év minden napján és 24 órában várjuk hívásaikat, hogy minél elobb a segítségükre lehessünk. Kiépített szervizhálózatunk lehetővé teszi, hogy éjjel-nappal 30-40 percen belül a helyszínre érkezhessenek munkatársaink.

HUN Gyorsszolgálat szakemberei a nemzetközi tapasztalatokra alapozva minden piacra bevezetett új terméket és technológiát jól ismernek, és annak érdekében, hogy a cég szolgáltatásainak magas színvonalát megtartsák, rendszeresen részt vesznek szakmájuknak megfelelő továbbképzéseken.

Társaságunk fő célja ügyfeleink elégedettsége. Az, hogy kéréseik megfizethető áron gyorsan teljesüljenek, értékeik, vagyontárgyaik a lehető legnagyobb biztonságban legyenek. Fontos alapköve tevékenységeinknek, hogy a leggyorsabban megakadályozzuk az esetleges további károsodást és helyreállítsuk a normális működést.

Mivel tudjuk, milyen fontos szerepe van mostanában a biztonságnak, gondoskodunk minden biztonsággal kapcsolatos kívánságának teljesítéséről.

Tel.:+36-80/100-100

 [/html]