Hevederzár – Biztonsági zár szerelés: Fót

Hevederzár és biztonsági zárszerelést Pest megye településein vállaljuk.

Hevederzár minden bejárati ajtóra

A biztonságot garantálja, növeli a betörésvédelmet, óvja értékeit és csökkenti a betörés kockázatát. A felszerelt hevederzár erősíti az ajtó ellenálló képességét az ajtóval szembeni külső mechanikai hatásokkal szemben. Különböző hevederzárakkal dolgozunk. Két, vagy több ponton záródó, különböző neves gyártók megbízható hevederzárjait forgalmazzuk és szereljük, de vállalunk hevederzár szerelést bármilyen típusú zárral.

A hevederzár szerelés az igény és méret felméréssel kezdődik. Egyeztessen kollégánkkal aki tájékoztatja a lehetőségekről.
Különböző típusban, márkában és méretekben és kínáljuk a hevederzárakat. Egyedi méretezés alapján is vállaljuk a hevederzár kivitelezést. A munkát a zárszerelőnk a legnagyobb körültekintéssel végzi, szem előtt tartva az Ön kéréseit. Takarólemezzel, ill. különböző burkolatokkal tudjuk szinte láthatatlanná tenni a beszerelt hevederzárat.

Értékei megóvása a bejárati ajtónál kezdődik. Szokták mondani, hogy nincs az a zár amit ne elehetne kinyitni. Ezt állítjuk Mi is, mivel zárszerelőink bármilyen zár nyitásával megbirkóznak, de miért könnyítsük meg a betörő dolgát? A nehezebben nyitható zárak nyitása több időt vesz igénybe. Az idő pedig nagyban befolyásolja a betörő lebukásának esélyét. Egy biztonságos hevederzárral elkerülhető, hogy úgy menjenek be az ajtaján, mintha az nyitva lett volna.

Vízszintes hevederzár

A bejárati ajtón keresztben áthidalja az ajtó, oldal irányban zár a zárnyelv.

Függőleges hevederzár

Az ajtón függőleges hosszban átívelő zár ami alul a küszöbnél és felül a megerősített ajtótokban rögzül

Kereszt hevederzár

Egyszerre rögzül az ajtókeret minden a négy oldalán. Erősíti az ajtó ellenálló képességét a fizikai behatásokkal szemben.

 

Biztonsági zár

Az előbb írtunk a hevederzár fontosságáról. Itt ismét érdemes megemlítenünk, hogy a biztonsági zárak nyitása nehezebb és időigényesebb munka. Komolyabb biztonsági zárat a saját kulcsa nélkül nem is lehet roncsolás mentesen, megfelelő szerszámok nélkül kinyitni. A szerszámok birtokában is hosszabb időt vesz igénybe, ami növeli az értékei biztonságát.

Biztonsági zárat, vagy biztonsági zárbetétet szinte minden ajtóra fel tudunk szerelni. Biztonsági zártípusokról, áraikról, és  a biztonságuk fokáról érdeklődjön szakembereinknél. Szívesen adunk felvilágosítást telefonon is, de a helyszínt megtekintve további megoldásokat tudunk javasolni az Ön elképzelésének megfelelően.

A biztonsági zár beszerelése nem jelent nagyobb átalakítást az ajtón. Hívja szerelőnket, aki a gyorsszolgálati járművünkkel érkezik. A legtöbb zárat azonnal be tudjuk szerelni, de jobb előre egyeztetni a zárszerelést, a zártípust.

Hevederzár nyitás, biztonsági zár nyitás

Nagyban nehezítjük a betörő dolgát egy jó minőségű hevederzár, vagy biztonsági zár használatával.  Ezt legjobban akkor tapasztalja, ha a saját zárát kell kinyittatni kulcs nélkül. Ha elveszett a kulcs, vagy elromlott a zár akkor mindenképpen hívjon szakembert.  Igyekszünk roncsolás mentesen nyitni a zárat, de ha nem lehetséges, akkor is fokozott figyelmet fordítunk az ajtó épségének megóvására. A zárat, vagy a zárbetétet a helyszínen javítjuk, cseréljük.

 

Piacvezető zár márkák amikkel dolgozunk:

  • Ambus
  • Evva
  • Mottura
  • Cisa
  • Viro
  • Elzet
  • Hafele
  • Roto
  • Kaba