NonStop hívhat!

Itt van az ősz, itt van újra. Jönnek a hűvös nappalok és éjszakák és lassan begyújtunk a konvektorba, beüzemeljük a cirkót, vagy beindítjuk a kazánt. Ezeket a berendezéseket legalább évente egyszer szakemberrel kell átnézetni és erre most van a legjobb alkalom. Nagyon kellemetlen lehet, ha a hideg idő, a fagy beálltakor derül ki, hogy valami elromlott és fagyoskodhatunk a lakásban, irodában.

A gázkészülékek karbantartása és éves felülvizsgálata kötelező. Erre nem csak mi hívjuk fel az Ön figyelmét, de a  „2008 évi XL- törvényrendelet és a hozzá kapcsolódó 19/2009 (I.30) kormányrendelet ezt szabályozza és kötelezővé is teszi. Az őszi szezonban érkeznek a hírek a gázszivárgás és szén-monoxid okozta balesetekről. Jobb ezeket megelőzni és biztonságban tudni szeretteinket, barátainkat, kollégáinkat.
Gázkészülékek, fűtő és vízmelegítő rendszerek, hőtárolók, forralók, kombi cirkók, vegyes tüzelésű kazánok, pb-gázpalackal üzemelő tűzhelyek, kémények, szellőző rendszerek, cserépkályhák, parapetes konvektorok, padlófűtések, bojlerek, fali melegítők és még sorolhatnánk számtalan készüléket amelyek közül egy-egy egészen biztos, hogy megtalálható az ön háztartásában, vagy munkahelyén is.
Magasan képzett, gyakorlott gázszerelő, vízszerelő, fűtésszerelő munkatársaink állnak az Ön rendelkezésére éjjel-nappal.
Ne habozzon, ne várja meg amíg a berendezései felmondják a szolgálatot és kényszerből kell hívnia minket.
Telefonáljon időben, hogy elvégezhessük az őszi átvizsgálást, karbantartási, szükség esetén javítási munkákat.
Mi igazodunk az Ön munkaidejéhez, szabadidejéhez. Hívja munkatársunk és egyeztessen vele egy időpontot ami Önnek a leginkább megfelel!

Köszönjük!