Ügyfelünknél duguláselhárítási munkák végződött szerencsésen. Egy köszönő levelet kaptunk tőle. Íme:

Nagyon kellemetlen eseményre ébredtünk a mai nap reggel. Ahogy ébredés után lenni szokott mentem a kávéfőző irányába, hogy mielőbb a friss kávéval kezemben tudjak ébredezni. Nem sokáig tartott ez a nyugalmi állapot mert arra riadtam, hogy nagyon hideg vízben tapicskolok és ettől gyorsan magamhoz is tértem.

Igyekeztem hamar megtalálni a forrását, a nyomok a konyha felé vezettek ott állt a legtöbb víz és egyre koszosabb is volt a kifolyt víz. Hamar ráleltem a mosogató tálcán jött fel a lefolyóból folyamatosan a szennyvíz. Mivel én nem vagyok egy műszaki érzékkel megáldott emberke és rajtam kívül csak a gyermekeim szundítottak a szobájukban, így nem nagyon tudtam kitől segítséget kérni.

Interneten kerestem duguláselhárítót, miközben igyekeztem a kifolyt vizet összeszedni. A telefonvonal végén egy nagyon segítőkész udvarias hölggyel beszéltem aki tájékoztatott, hogy tud segíteni, és hogy rövid időn belül fel fog keresni szakemberük. Alig, hogy letettük a telefont az adategyeztetés után máris hívott egy fiatalember aki készségesen felkínálta annak a lehetőségét, hogy nagyon gyorsan kijön hozzám és elhárítja a problémámat. Mivel egyre nagyobb volt a káosz a konyhámban így megragadtam a lehetőséget és azonnal kihívtam a szakembert aki 40 perc alatt meg is érkezett hozzám.

Szerencsémre sikerült úgy fogadnom a vízszerelő munkatársát a cégnek, hogy nagyjából föl volt takarítva a víz és már én sem a pizsimben fogadtam őt. A szaki elmagyarázta hogy először valami szifont fog megnézni és valamit a mosogatóm alatt bütykölt, hogy megszüntesse a dugulást. Ezek után mondta, hogy a probléma ennél egy picit nagyobb lehet és egy spirálszerű valamivel kezdett el a lefolyóm után a lefolyó csőbe kotorászni. Csak néztem ahogy eltűnik az a hosszú spirál és még mindig semmi. Egyszer csak szólt, hogy most már rendben lesz, megszűnt a dugulás, majd visszafele kezdte el húzni és ekkor már azon aggódtam, hogy a kijövő csőtől az egész konyhám tiszta kosz lesz, de ahhoz képest amire először gondoltam nem is járt túl nagy kosszal az egész hadművelet.

Mivel a munka megkezdése előtt nem volt különösebb figyelmem arra hogy összegeket kérdezgessek izgultam most mi lesz mert nem túl sok pénz van nálam a tegnapi vásárlás után. A szerelő gondosan elpakolt és láthatóan még valamelyest fel is takarított maga után. Amikor a számlatömböt vette a kezébe akkor már nem mertem kérdezősködni, gondoltam megvárom mi lesz a vége. Hangosan számolt egy kiszállás és 3 méter (nekem kb. a duplájának tűnt) dugulás elhárítás és olyan összeget mondott amit kényelmesen tudtam rendezni felé.

Nagyon köszönöm a diszpécser megnyugtató szavait és gyors segítséget. Köszönöm, hogy olyan szakembert küldtek aki nem csak tökéletesen meg tudta oldani a problémát de eszébe sem jutott jól megvágni. Mivel nem tudom mikor lesz lehetőségem ajánlani másnak is ezt a szolgáltatást ezért kerestem meg a honlapjukat és gondoltam megírom a tapasztalataimat.

Üdvözlettel: Halász Jánosné