Az egyik leggyakoribb kérdés, amit feltesznek nekünk: Mik a legnagyobb hibák, amit elkövethetünk a vízszerelésnél és a fűtésnél?

Gyakori hibák a fűtésnél:

RelaxingHázunk szigetelése hatalmas befolyással bír a fűtési rendszerünkre. Gyakori hiba, hogy az emberek nem veszik észre lakásuk rossz minőségű szigetelését, amely rengeteg pénzkidobást okoz. A kellemes hőmérsékletű levegő hamar távozik a házból a falakon és a tetőn keresztül, emiatt a kazánnak sokkal többet kell fűtenie. Szintén gyakori hiba, hogy nyitva hagyjuk az ablakokat, miközben üzemel a fűtés. Hatalmas összegeket lehet spórolni azon, hogy becsukunk mindent, miközben ezek üzemelnek.

Tévhit: Ha egész nap közepes hőmérsékleten hagyjuk a légkondit, kevesebbet fogyaszt.
Megoldás: Beszerezni programozható légkondit, amin be lehet állítani, hogy mikor menjen és mikor kapcsoljon ki. Ez mindenképp energia és pénztakarékosabb megoldás.

 

 

Gyakori vízvezeték szerelési hibák:

Nem is gondolná az ember, de valójában a legtöbb hibát a rendelő maga okozza. Felelőtlenség szakmai tudás és tapasztalat nélkül nekiállni megszerelni tönkrement vízvezetékünket, ilyenkor könnyen nagyobb kárt okozhatunk benne, mint amekkora. Nem egy példa volt már rá, hogy egy apró hibából több tízezer forintos kárt okozott a személy, ahelyett, hogy profi szakembert hívott volna, aki egyszerű módon kiküszöböli a problémát.
Abban az esetben, ha ön nem biztos vízvezetéke hibájáról, és arról, hogy problémamentesen meg tudja oldani, hívja cégünket. Nem számít, milyen problémáról van szó: vízszerelés, duguláselhárítás, beszerelés-javítás, fűtésszerelés, zárszerviz, mi megcsináljuk.

vizszerelo