Baby cryNem szoktam honlapokra beírogatni, azonban most úgy éreztem ezt meg kell tennem, mivel végtelen hálával tartozom ennek a szerviznek.

Február közepén éppen a 2 éves gyerekünket hoztuk haza az egyik fővárosi gyermekkórházból, amikor is még a kórház parkolójában a férjem beindította az autót, hogy meleg legyen mire beszállunk és becsukta az oldal ajtót. Én miután betettem a gyereket a biztonsági ülésbe, hátra mentem és a csomagtartóba tettem a táskákat, majd lecsuktam az ajtót. Ekkor történt a baj. A központi zár valami rejtélyes oknál fogva bezárta az autót. Hirtelen levegőt sem kaptam annyira megijedtem. Közben a férjem is megjelent és azonnal be akarta törni valamelyik ablakot. Ekkor már a portás is látta, hogy valami gond van és odajött segíteni. Hallotta, hogy a férjem mit tervez és szólt, hogy ez nem jó ötlet, mivel az ijedtség mellett az apró szilánkok megsérthetik a gyereket. Azonban neki van egy non-stop ingyen hívható telefonszáma egy szervizhez, akik autónyitással, zárnyitással is foglalkoznak. Megadta és felhívtuk az adott telefonszámot, ahol a hölgy közölte, hogy kb. fél óra és megérkezik a szerelő. Fél óra, gondoltam, addig bármi történhet a gyerekkel a bezárt autóban! A hölgy azonban megnyugtatott, hogy amíg a gyerek be van kötve, nem tud kárt tenni magában és ha az ablakon keresztül lefoglalom nem is fog megijedni, és játéknak fogja nézni a helyzetet. Úristen gondoltam, annyira el voltam foglalva a saját ijedségemmel, hogy nem is gondoltam arra, hogy a gyerek mit érezhet ebből az egészből.

Nem telet el 20 perc és egy zárszervizes autó fordult be a parkolóba. Életembe nem örültem ennyire még egy zárszerviznek. A fiatalember odaköszönt, majd nagyon gyorsan kivette a megfelelő eszközt és sérülésmentesen kinyitotta az autó ajtaját. Nem telt bele 3 perc és a kezembe volt a gyermekem és az autónk is megmenekült. Bár nincs tapasztalatom autónyitás terén, de laikusként is merem állítani profit hívtunk.

Köszönettel tartozom, hogy ebben az esetben nem csak egy ügyfélnek néztek, hanem az aggódó szülőt is látták bennem. Nem csak egy szerelőt küldtek, hanem még engem is nyugtatgattak.

Üdvözlettel:

Egy nagyon elégedett ügyfél