Többször előfordulhat, hogy olyan nem várt események következnek be, amelyek elhárítása sok pénzt igényel. E rendkívüli kiadások elkerülhetők egy jól megválasztott biztosítással. Más esetekben a jövőről, a család anyagi biztonságáról gondoskodhatunk. Társaságunk, együttműködve egy biztosítási alkusz kft-vel kapcsolatban áll a magyarországi biztosítókkal és az általuk kínált szolgáltatások közül az igényeknek megfelelő ideális biztosítás megkeresésében és megkötésében tud segíteni.

•  Épület, lakás (nyaraló) és vagyonbiztosítás

Otthonunkat különféle káresemények érhetik. Kár keletkezhet az épületben és/vagy vagyontárgyainkban. A javítási, helyreállítási vagy a pótlási költségek megrengethetik a család anyagi biztonságát. Ezt elkerülhetjük otthon/lakásra és a vagyontárgyakra kötött biztosítással. Többlakásos épületek (társasházak, lakásszövetkezetek) épületbiztosítást köthetnek ebben az esetben a tulajdonosoknak (lakóknak) csak a vagyontárgyaikra érdemes biztosítást kötniük.

Hitel és banki termékek közvetítése

Sok esetben szükség lehet nagyobb pénzösszegre. Lakást szeretne vásárolni, bővíteni vagy felújítani. De ha nincs ideje végigrohanni az összes hitelnyújtót, akkor érdemes a hitelközvetítőhöz fordulni, aki összegyűjti a megadott igényeknek megfelelő ajánlatokat és segít a hiteligénylésben, elintézi a papírmunkát.

Ha elégedetlen számlavezető bankjával vagy másik számlát szeretne nyitni, de nem tud választani és olyan bankot keres, amely komplex szolgáltatásokat nyújt és már elveszett a százalékokban, kamatsávokban, akkor tiszta vizet önthet a pohárba a közvetítő. Tanácsokkal tud segíteni a pénzforgalomnak, átutalások számának, banki kapcsolati igényeknek megfelelően.

További biztosítói termékek, melyekről többet megtudhat erre a területre specializálódott partnerünktől:

•  Gépjármű biztosítás, assistance szolgáltatás
•  Befektetési élet- és kockázati élet- és baleset életbiztosítás
•  Csoportos baleset- és betegségbiztosítás
•  Felelősségbiztosítás
•  Egészségpénztár

Önkéntes és magánnyugdíj pénztár.