Hány olyan történetet hallani, hogy a nagy sietségben, vagy pusztán a figyelmetlenség következtében bent felejtettük a sluszkulcsot az autóban. Ezeken utólag már foghatjuk a fejünket, vagy vicces, tanulságos történetként továbbadhatjuk az esetet.

     Egy férfi a családját vitte a nagyszüleihez az ünnepekkor. Miközben kivették a csomagtartóból az ajándékokat nem vette észre, hogy a sluszkulcs bentmaradt. Nem volt náluk a pótkulcs, és miért is lett volna, azt az emberek nem szokták maguknál tartani. Haza kellett mennie tömegközlekedéssel a pótkulcsért, hogy visszaérve már a családjával együtt haza tudjanak menni. Ön sem szeretne egy ilyen figyelmetlenség miatt lekésni egy fontos eseményről? A legcélszerűbb lett volna egy szakképzett zárszerelőt hivni, igy a családfő is csatlakozhatott volna a meghitt eseményhez.

    Ha Önnel hasonló eset történik semmiképpen ne veselkedjen neki az ajtózárnak, és ne is törje be az ablakot. Az se vezet sok megoldásra, ha kifeszíti az ablak gumitömését és egy dróttal elkezdik keresni az ajtó nyitó rudazatát. A teniszlabdás megoldásról már ne is beszéljünk.
Hívja lakatosunkat, ő károkozás nélkül, a körülményektől függetlenül pár perc alatt kinyitja az ajtótZárnyitás, zárcsere, ajtónyitás, ajtómentés, speciális kulcsok készítése, lakat nyitás, autómentés nem lehet probléma, zárszervizes szakembereink a hét minden napján, bármely órában állnak a rendelkezésére.