Az autózár-szerelő nagyon sokféle bajból kimenthet. Senki sem tudná a két kezén megszámolni, hányszor veszíti el egy átlagos vezető a kulcsait vagy felejti a bezárt autójában. Az ilyesmi aztán számos újabb probléma forrása: elkésünk a munkából vagy lemaradunk egy fontos eseményről. Szerencsére, a nap 24 órájában működő sürgősségi autózár-szerelő szolgálat az egész ország területén riasztható.

car key

Az autózár-szerelő szakemberek bármilyen helyszínre kihívhatók. Céljuk, hogy a vészhelyzetekben olyan gyorsan segítsenek, amennyire csak lehet. Felszerelésük minden olyan eszközt tartalmaz, ami a lehetséges meghibásodások kijavításához vagy az elképzelhető problémák elhárításához szóba jöhet.

Nézzünk szembe a ténnyel: egyszer mindenkivel előfordul, hogy elhagyja kulcsait. Az ilyesmi többnyire előbb vagy utóbb bekövetkezik, ám azokban az esetekben, amikor a kulcsok nem kerülnek elő, komoly pánik alakulhat ki. Az aggódáson, hogy autónknak baja eshet vagy ellophatják, könnyen túljuthatunk, ha autózár-szerelőhöz fordulunk.

Az autózár-szerelők kellő ügyességgel és gyakorlattal rendelkeznek ahhoz, hogy a legkülönbözőbb helyzetekre és kihívásokra az autózárakkal kapcsolatban hatékonyan reagáljanak. Ezek közé tartozik az autókulcsok másolása, a zárrendszer átkódolása, a sérült zár helyrehozása, valamint a központi zár aktiválása.

Ha Önre is jellemző, hogy folyton keresgélnie kell, merre hagyta kulcsát, akkor nagyon hasznos lehet, ha több másolatot is készíttet. Tartalékkulcsokkal sosem fog lekésni egyetlen eseményről sem, és mindig képes lesz legalább egy példányt biztonságos helyen tartani. Bármikor, ha nagy sietségben van és nem találja szokásos kulcsát, máris viheti a pótkulcsot. Családtagjainak is adhat másolatokat. Az autózár-szerelők a kulcsmásoláshoz is értenek, tehát annyi tartalékkulcsot készíttethet magának, amennyit csak akar.

Amennyiben úgy zárja be autóját, hogy a kulcsot benne felejti és nem tud hozzáférni, az autózár-szerelő képes segíteni. Sok autóban működik egy automatikus zárási impulzus, így ha véletlenül a csomagtartóba teszi kulcsát, majd be- vagy lecsukja azt, akkor a kulcs be is fog záródni oda.

1995 óta az összes nyugati gyártású kocsiba kötelező jelleggel szerelnek immobilizert. Ehhez olyan kulcs szükséges, ami a beleépített chipnek köszönhetően alkalmas az elektronikát működésbe hozni az autó elindításához. Ha a slusszkulcsot elfordítják, az elektronika blokkolása megszűnik, és a jármű elindul. A hozzáértő autózár-szerelő képes a beléépített jeladót másolni, és úgy működésbe hozni a rendszert. Ily módon nem szükséges új kulcsokat másoltatni a régiek helyett. Mindez kevesebbe is kerül, mint visszamenni az autóval a kereskedésbe.

Ahogyan új kulcsok másolásához, úgy a megrongált zárak megjavításához is jól ért az autózár-szerelő. Ha egy zár behorpad vagy kicsorbul, akkor már nem biztos, hogy beleilleszthető a hozzávaló kulcs. Ez borzalmas következményekkel járhat, hiszen ha nem megy be a slusszkulcs, képtelenség beindítani az autót. Még szerencse, hogy autózár-szerelőt könnyű keríteni, és hamar segítségünkre siethet.

Az igazán jó és megbízható zárszerelő szolgálat a hét minden napján, a nap minden órájában elérhető, beleértve tehát a hétvégéket és az ünnepeket egyaránt.  Bármikor hívható telefonon, az év bármely napjának bármely órájában. Körzetünkbe tartozik Budapest, Pest megye és a nagyobb városok. Ha többet szeretne megtudni, hívja ügyfélszolgálatunk!