Autónyitás, autózár nyitás szolgáltatásunk elérhető: Budapest – XVI. ker. – Sashalom

Bezárt autóajtó roncsolásmentes nyitása.

A kétéves gyermekemmel elmentünk fagyizni, míg feleségem az újszülött picivel otthon maradt. A parkolóban, miután lenyomtam a gombot, vettem észre, hogy a kisfiam édesen mosolyog a hátsó ülésen, kezében a frissen megszerzett kocsikulccsal. Hiába mutogattam, magyaráztam neki, ő nem tudta kiengedni magát, illetve beengedni engem. Gyors telefonálgatás után hívtuk a Hungyorsszolgálatot, és miközben a nagy hőségben már azon voltam, hogy a szélvédőt is betöröm, helyszínre érkezett a zárszerelő, aki rendkívül szakszerűen kinyitotta az autót. Leírhatatlan megkönnyebbülést éreztem, hogy a gyerekem jól van, és szerencsére a járgányunkban sem kellett kárt tenni. Nagyon köszönöm!
D. József

Ilyen és ehhez hasonló leveleket apunk. A fenti eset bárkivel megtörténhet. Bármikor Ön is bezárhatja a slusszkulcsot és ekkor jön jól, ha elment a Hungyorsszolgálatunk telefonszámát.

Autózár nyitás azonnal a helyszínen

Bezárt autó nyitására szakosodott zárszerelőnk a lehető legrövidebb idő alatt a helyszínre érkezik és kinyitja az autót. Hívja ingyenes telefonszámunkat és adja meg a helyszínt. Nyugodjon meg és próbálja meg könnyedén venni a problémát. Az idegeskedés nem segít, a zárszerelő igen.

Az autó ajtaját roncsolás mentesen nyitjuk, sem a karosszériában, sem a zárban nem teszünk kárt. Kinyitjuk az autózárat és a rövid kellemetlenségétől eltekintve olyan lesz, mint, ha meg sem történt volna.

Autónyitás éjjel nappal, nonstop

A mi szerelőink sosem alszanak. Illetve nonstop autónyitás ügyeletet tartunk. Nálunk nincs ünnepnap, és nincs munkaszüneti nap. Nem teszünk különbséget a napok és a napszakok között, vagyis nem számolunk fel felárat akkor sem, ha karácsony éjfélkor hív bennünket.
Autózár nyitás a lehető legrövidebb időn belül, az év 365 napján 24 órában

Autónyitás, autózár nyitás INGYEN hívható telefonszámunk: 06-80-100-100