Itt a húsvéti időszak, amikor több napon keresztül zárva vannak üzletek, hivatalok. Előző év óta a nagypéntek is munkaszüneti nap. Így sok ember számára egyfolytában négy szabadnap adatik meg.
Ilyenkor – az előrelátó emberek – felkészülnek olyan dolgokra, amit a napi munkájuk mellett nehezen tudnak megoldani. Igaz, hogy ez kényszerből van, mert ilyenkor az ünnepekre kellene koncentrálni, pihenni, családdal lenni.
Szerencsére a HUN Gyorsszolgálat nagyon rugalmasan kezeli ezeket a dolgokat. Teljesen az ügyfelek igényeihez alkalmazkodunk.
Ezeken a napokon is több zárszerelő kolléga van szolgálatban, legalább egy vízszerelő, villanyszerelő, gázszerelő, duguláselhárító és autómentő-autószerelő szakembert tudunk küldeni a címekre.

Az előrelátó ügyfelek,akik azt tapasztalják, hogy a zár kicsit akad, nehezebben működik, nem várják meg, hogy az végleg elromoljon. Sok esetben így még kevesebb pénzbe is kerül a szerelés, hiszen általában apróbb javítással megelőzhető vagy legalábbis hátráltatható a zárbetét vagy szerkezet cseréje.

A háziasszonyok figyelnek a gáztűzhelyre-villanysütőre, nehogy csak félig tudják megsütni az ünnepi báránysültet. Ez a hétköznapokban is nagy bosszúságot okoz, hát még ilyenkor.

A mosogató, mosdó, WC lefolyását is érdemes figyelni. Nagyon bosszantó, ha a vendégek megérkezése előtt /vagy alatt/ történik valami, a nem hozzáértő számára megoldhatatlan dolog.

Azért van a HUN Gyorsszolgálat, hogy ilyenkor /is/ segítsen.

Több nappal az ünnep első napja előtt – is vettünk fel előre címeket. Az ügyfél az igényei szerint, ilyenkor még szabadon ki tudja választani a neki legmegfelelőbb időpontot. Ahol kicsi gyerekek vannak, ott általában a déli órák nem megfelelőek, illetve a kora esti óráktól már nem tudnak minket fogadni, az esetleges zaj miatt.

Nem csak a diszpécserek állnak rendelkezésre a nap 24 órájában, hanem a szerelők is. Reméljük, hogy mindenkinek kellemesen telnek majd az ünnep napjai. Ha mégis úgy alakul, hogy szükség lesz ránk, tudunk segíteni.

Kellemes ünnepeket kívánnak a
A HUN Gyorsszolgálat dolgozói!